13 серпня 2024 09:10
2

"Шахтар" готовий заплатити 20 мільйонів євро за 19-річного гравця "Корінтіанс"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Як повідомляє журналіст UOL Esporte та ведучий каналу про "Корінтіанс" Самір Карвальо, "Шахтар" запропонував 16 мільйонів євро за бразильського форварда Веслі Гассова. Представники українського клубу останнім часом переглядають 19-річного гравця "Корінтіанс", зокрема побували на матчі з "Ред Булл Брагантіно", який відбувся 11 серпня на стадіоні "Нео Хіміка". Карвальо уточнив, що 16 мільйонів євро – це фіксована сума, до якої "Шахтар" пропонує бонуси за виступи гравця. Загальна сума може становити 20 або 18 мільйонів євро, залежно від переговорів між клубами. Враховуючи те, що "Корінтіанс" раніше вже відхиляв пропозицію в розмірі 16 млн. євро від інших клубів, "Шахтарю", ймовірно, доведеться покращити свою пропозицію.


19-річний футболіст виступає на позиції лівого вінгера, але може зіграти на правому фланзі, а також під нападником. Він вважається одним із найталановитіших гравців свого віку в Бразилії і вже давно звернув на себе увагу європейських клубів. Втім, пропозиція "Шахтаря" наразі найбільш конкретна. "Корінтіанс", що знаходиться в складній фінансовій ситуації, може погодитися на трансфер гравця.

Варто зазначити, що Веслі провів 82 матчі за першу команду "Корінтіанс", у яких забив 7 голів та віддав 6 результативних передач. Незважаючи на юний вік, він є важливим гравцем команди.
Якщо це правда, то як на мене, це відверте знущання. Енергетика розбита вщєнт, весь світ допомогає з відновленням, а ДТЕК купує чергового пляжника за 20 лимонів.
Сховати
Santos, Та норм , треба буде когось дорожче ще тариф піднімуть . Шмигаль шефа не підведе...