13 серпня 2024 08:42
2

"Сас*ть, бл*ть!". Циганик показав відео з фразою, яка призвела до скандалу за участі Вернидуба і Лупашка

Журналіст і коментатор Ігор Циганик розкрив причини непорозуміння між тренерським штабом Карпат і Кривбаса.


Поєдинок 2-го туру між Карпатами і Кривбасом (3:0) ознаменувався справжнім скандалом. Після перемоги "левів" Юрій Вернидуб проігнорував головного тренера львів'ян Владислава Лупашка і відмовився тиснути останньому руку. Поведінку наставника криворіжців списали на емоції та неприємний для його команди результат – другу поразку поспіль.


Однак журналіст Ігор Циганик у своїй програмі "Циганик Live" продемонстрував альтернативну точку зору, яка багато що пояснює. Після третього гола асистент Лупашка Ігор Єрмаков зірвався з тренерської лави і на радощах вигукнув у бік Вернидуба і Ко: "Сас*ть, бл*ть!". До нього одразу ж підійшов Віталій Вернидуб, якому здалось, що у бік його батька було показано непристойний жест.

За словами Циганика, Юрій Миколайович після цього інциденту попередив Лупашка, що не буде тиснути йому руку. Хоча тренер Карпат згодом заявив “Схоже, Вернидуб не помітив мене і пройшов повз”: Лупашко – про розбірки після розгромної перемоги над Кривбасом , що Вернидуб "не помітив його і пройшов повз".


Ау, кто у вас редактор теста ???
Объясните ему, что нет такого слова - бл... ть, а есть слово Бл... Дь !!!
Сховати
Ну, якщо це пряма мова, то так з вуст "москворотих" і звучить: "сасать бл.ть":)