13 серпня 2024 08:35

Фаулер вважає тен Хага першим кандидатом на звільнення в АПЛ: "Вотум довіри, який він отримав від власника МЮ, має більше дір, ніж дах "Олд Траффорд", що протікає"

Роббі Фаулер прогнозує звільнення Еріка тен Хага з Манчестер Юнайтед.


«Ерік тен Хаг не виграє Прем'єр-лігу цього сезону, але тренер «Манчестер Юнайтед» має непогані шанси зайняти перше місце в гонці на звільнення.

Тільки Едді Хау має більше шансів першим розлучитися зі своїм клубом – і те тому, що тренер «Ньюкасла» може стати новим тренером збірної Англії, я зробив би на це пристойну ставку.

‌«Юнайтед» розпочне Прем'єр-лігу з домашнього матчу проти «Фулхема», який транслюватиметься по телевізору у п'ятницю ввечері. І з того моменту, як суддя дасть перший свисток, нідерландець опиниться під більш пильним наглядом, ніж будь-який інший тренер в Англії.

‌Давайте будемо чесні, вотум довіри, який тен Хаг отримав від нового власника «Юнайтед» сера Джима Реткліффа цього літа, має більше дірок, ніж дах «Олд Траффорд», що протікає. Серу Джиму знадобилося так багато часу, щоб вирішити залишити, а не звільняти його, що Ерік поїхав у відпустку!”

Згодом оголошено, що тен Хаг підписав новий контракт. Але якщо прочитати вказане дрібним шрифтом, виявиться, що «Юнайтед» просто активував пункт про продовження до 2025 року, який передбачав угоду. Навряд це можна назвати гучним схваленням.

‌Ні для кого у футболі не було секретом, що «Юнайтед» розглядав кілька потенційних кандидатур нових тренерів, таких як Томас Тухель, Грем Поттер і навіть сам Саутгейт, незважаючи на те, що тен Хаг здолав «Манчестер Сіті», вигравши Кубок Англії. Звичайно, Саутгейт мав чемпіонат Європи, до якого потрібно було готуватися, але зараз він вільний. Це лише посилить тиск на боса "Юнайтед".

Також як і присутність Руда ван Ністелроя у складі тренерського штабу, після того, як його найняли цього літа. Було б цікаво дізнатися, наскільки тен Хаг вплинув на призначення ван Ністелроя з огляду на те, що Ден Ешуорт і Джейсон Вілкокс тепер призначені спортивним та технічним директорами.

Ван Ністелрой чудово впорався з роботою як тренер ПСВ і розглядався як можливий наступник Венсана Компані в «Бернлі». Його парафія дає клубу швидку альтернативу у разі потреби змін», – написав екс-гравець «Ліверпуля» у своїй колонці.