12 серпня 2024 19:12

Альварес: "МанСіті" назавжди залишиться у моєму серці. За два роки я виріс і багато чого навчився - і як гравець, і як людина"

Хуліан Альварес попрощався з "Манчестер Сіті", переходячи в "Атлетіко".


«Сьогодні я прощаюся з цим дивовижним клубом, відчуваючи багато емоцій. Це були два особливі роки. За цей час я виріс і багато чого навчився – і як гравець, і як людина.


Директорам та тренерському штабу – дякую за довіру та підтримку. Ваші настанови та бачення допомогли мені дуже сильно вирости.


Моїм товаришам по команді – дякую за кожен момент, який ми розділили, за зусилля та самовіддачу на кожному тренуванні та у кожному матчі. Я багато чого навчився у кожного з вас, і в мене назавжди залишилися спогади та дружні стосунки.


Вболівальникам – дякую від щирого серця за величезну підтримку і за те, що з першого дня я відчував себе як удома. Я завжди пишатимуся тим, що був частиною цієї сім'ї.


«Манчестер Сіті» завжди займатиме особливе місце у моєму серці. Я бажаю вам усіляких успіхів у майбутньому і продовжуватиму підтримувати клуб, де б я не знаходився», – сказав нападник, проданий за рекордні для «міщан» 75+20 млн євро.