12 серпня 2024 18:57

Руслан РОТАНЬ: "В УПЛ ставлять завдання вийти в єврокубки дуже багато команд, які в 3-4-5 разів вищі за "Олександрію", тому я б стриманіше говорив про це"

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань після перемоги над ЛНЗ (2:0) у 2-му турі УПЛ розповів, чи має команда єврокубкові амбіції.


– Перед матчем у нас на включенні був спортивний директор «Олександрії» і зокрема він говорив про завдання команди повернутися до єврокубків. Наскільки, на вашу думку, досягнуто це завдання?


– Я думаю, що, напевно, такі завдання неможливо сьогодні ставити, тому що, по-перше, потрібно поставити до рівня команди, які ставлять перед собою завдання на єврокубки, і, скажімо так, поставити бюджети разом – це насамперед, наскільки ми готові.


А те, що ми маємо прагнути крок за кроком, від перемоги до перемоги, намагатися вигравати – це факт. І я думаю, що ми в першу чергу самі хочемо ставити таку мету кожен матч, і максимальна відповідальність за результат і прагнення його взяти.


Але ви розумієте, що в нашому чемпіонаті ставлять завдання вийти в єврокубки дуже багато команд, які в 3-4, а то й у 5 разів вищі за нас, тому я б так, напевно, все-таки стриманіше сказав би на цю тему. Але це також важливо, що від керівництва є позитив, вони хочуть, і це надає, скажімо так, сили нам, – сказав Ротань.