12 серпня 2024 15:53

Мічел про гру "Жирону" у передсезонці: "Зараз я не впевнений у команді або в тому, як ми будемо грати"

"Жирона" минулого сезону фінішувала третьою та забезпечила собі участь у Лізі чемпіонів. Втім, підопічні Мічела у семи передсезонних матчах здобули лише одну перемогу над "Наполі" (3 поразки і 3 нічиї). Їхня гра була далекою від того, коли вони дивували та розривали Ла Лігу у першій частині сезону, хоч головний тренер "Жирони" наголошує, що на такий результат у товариських іграх вплинуло багато факторів.


"Передсезонка була поганою, ми не змогли бути з усіма гравцями. Зараз я не впевнений у команді або в тому, як ми будемо грати, і ми за п'ять днів до початку змагань, це ненормально. Травмовані гравці, гравці на чемпіонаті Європи, на Олімпійських іграх, підписання прибули із запізненням.... Я хвилююся через це, через те, що ми не зможемо тренуватися разом. Процес для нас був складним. Мені не подобається відчуття, що я не можу контролювати те, що відбувається з командою, контроль м'яча залежить від того, наскільки ми пов'язані між собою, і ми повинні продовжувати працювати, команда не готова. Я впевнений, що команда буде боротися в кожній грі. Мій обов'язок полягає в тому, щоб команда якнайшвидше набула колективного мислення. Моя мотивація абсолютна. Я переконаний, що у нас буде чудова команда і чудовий сезон. Я не знаю, чи буде він кращим або гіршим за минулий сезон", - цитує Мічела Marca.

Нагадаємо, що перший поєдинок Жирони у Ла Лізі відбудеться вже 15 серпня о 22:30 за київським часом на виїзді проти "Сельти".