12 серпня 2024 14:29
1

Ротань не має права на помилку? Керівництво "Олександрії" озвучило ціль на сезон для головного тренера

У понеділок 12 серпня Олександрія виїзним матчем проти ЛНЗ розпочне для себе новий сезон УПЛ.


Спортивний директор клубу Іван Телько дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту «Український футбол», в якому поговорив про цілі на цю кампанію.

«Спілкуючись з Іваном Кузьменком (гендиректор клубу – прим. «УФ»), ми дійшли до висновку, що маємо повністю вкомплектовану команду для виконання найвищих завдань. Хлопці добре вивчили вимоги тренерський штабу.

Футбол Руслана Петровича дуже непростий, потребує часу для сприйняття. Я не буду казати, що ми виграємо УПЛ, але за єврокубки можна вести боротьбу».

Функціонер відзначив, що головний тренер команди Руслан Ротань ставить не менші цілі.

«Повірте мені, наш тренерський штаб точно не чекав третій сезон, щоб показати максимум. Руслан Петрович за своєю натурою – максималіст. Він вимагатиме в кожній грі працювати на максимум.

Наша команда за багатьма параметрами виглядає краще за наших конкурентів, які мають більший ресурс».

Спортдир відповів, чи вистачить нинішнього складу Олександрії для того, щоб рівно пройти всю дистанцію чемпіонату.

«Я на це дуже сподіваюсь. Ми зробили максимум, щоб так було. Далі все залежить від тренерського штабу», – сказав спеціаліст для «УФ».
Таке враження, що той хто пише статтю і той, хто дає їй назву - різні люди. При цьому ,писач назв саму статтю явно не читає. Де у статті йдеться про відсутність права на помилку? Де йдеться про конкретні завдання на сезон?