12 серпня 2024 12:43

Джерело: "Полісся" вирішило розпрощатися з двома футболістами. Серед них - ексгравець "Динамо"

Нещодавно з'явилася інформація про те, що житомирське Полісся виставило на трансфер двох основних гравців команди минулого сезону: форварда Пилипа Будківського та хавбека Артема Козака.


Раніше півзахисник «вовків» В'ячеслав Танковський розповів, що наразі знаходиться поза командою, оскільки головний тренер Імад Ашур на нього не розраховує.

Журналіст Михайло Співаковський висловився щодо кадрової чистки в житомирському клубі.

«За нашою інформацією, у Поліссі цей процес розпочався десь в середині тижня, коли було оголошено, що команду залишають Козак та Будківський. Дві людини, які допомогали вийти Поліссю в УПЛ.

Можна подумати, що вони, можливо, не бігли в пресинг, чи їм не вистачало рухливості. Хоча Пилип грав і проти Олімпії. Можна подумати, що йдеться про порушення в екосфері, коли мікроклімат в роздягальні перетворюється на мікроклімакс».

А ось з відходом з команди Танковського ситуація, схоже, інша.

«Я чув, що щось таке відбувалося з Танковським. Власне чому його зараз в команді й немає.

Якщо жести після забитого голу у ворота Колоса (1:0, 24-й тур минулого сезону УПЛ – прим. «УФ») були в бік ложі стадіону в Житомирі, то не будемо дивуватися, чому Танковського зараз в команді немає і не буде», – розповів Співаковський у відео ютуб-каналу «ТаТоТаке».