11 серпня 2024 22:16

Роберто оголосив про відхід з "Барси": "Іду з почуттям гордості. Ці 18 років стали найкращою подорожжю з можливих – дякую клубу, співробітникам і вболівальникам"

Серхі Роберто оголосив про звільнення з «Барселони».


«Уболівальники «Барселони»! Настав час подякувати вам за той шлях, що ми пройшли разом.


Моя історія в Барсі почалася, коли мені було 14 років. Я виконав мрію носити футболку «Барселони», пройшовши через «Ла Масію», де я провів свої найкращі підліткові роки та засвоїв усі цінності клубу. Я виріс як гравець і насамперед як людина завів друзів на все життя.


11 років у першій команді були сповнені особливих моментів та вражень, від дебюту до капітанської пов'язки та завоювання всіх можливих титулів. Я ділив роздягальню зі своїми кумирами та тренерами світового рівня – це справжній привілей.


Я йду з почуттям гордості за те, що 18 років віддавав себе, ставив інтереси команди вище своїх власних. Я пишаюся тим, що був капітаном у клубі свого життя. Дякую клубу, всім співробітникам та вболівальникам за те, що ці 18 років стали найкращою подорожжю з можливих. Зрештою, спасибі моїй родині за те, що завжди були поряд, адже без вас усе це було б неможливим. Вперед, «Барса» – назавжди», – сказав захисник у відеозверненні.