11 серпня 2024 20:37

Фердинанд про де Лігта: "Він мало грав через травми, МЮ витрачає 45-50 млн. Багато питань через його гру в "Ювентусі" та "Баварії", не думаю, що він вирішить усі проблеми"

Ріо Фердінанд висловився про перехід Маттейса де Лігта до «МЮ».


Англійський клуб домовився про перехід нідерландського захисника з «Баварії» за 45+5 млн. євро.


«Я спостерігав за ним в «Аяксі», і він був чудовий того року, коли Ерік тен Хаг був тренером, і вони дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів, де програли «Тоттенхему». Він був приголомшливим, керував [партнерами], все, що ви хочете бачити у захиснику.


Він мав багато травм, він мало грав в останні два чи три роки, і «Манчестер Юнайтед» витрачає на нього 45-50 мільйонів фунтів. Чи прийде він у Манчестер Юнайтед і зробить різницю? Думаю, це велике завдання для нього, всі уважно стежитимуть за ним. Великий тиск, велика можливість для нього, але з цим підписанням пов'язано багато невизначеності через його попередні сезони у двох великих клубах («Ювентус» та «Баварія» – Спортс), які не пройшли так добре, як ми очікували.


Я не думаю, що він вирішить усі проблеми, але для нього це чудова можливість заявити: «Знаєте, хлопці, я виправлю свої останні кілька сезонів. Це був не справжній я, і я вам це покажу», – сказав колишній захисник МЮ на своєму ютуб-каналі.