11 серпня 2024 08:17

Російська влада заявила про масовану нічну атаку на Курську, Воронезьку та Білгородську області

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Місцева російська влада заявила, що у ніч на неділю кілька російських областей зазнали масованої атаки дронами та ракетами.


Джерело: губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв, в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов, губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков


Деталі: Одна зі збитих ракет у Курській області впала на житловий будинок. Також загорілися припарковані біля багатоповерхівки авто. Наразі відомо про 13 постраждалих, двоє з них перебувають у важкому стані.


У житловому будинку вибиті шибки з першого по п'ятий поверх. На місці працюють екстрені служби.


За повідомленнями місцевої влади, система ППО цієї ночі збила у Воронезькій області 15 БПЛА. Постраждалих немає. Пошкоджень зазнали адміністративна будівля, комунальний об'єкт і приватні будинки.


У Бєлгородській області безпілотники атакували місто Шебекіно. Одна багатоповерхівка загорілася, і у двох приватних будинках вибило скло. Частина міста залишилася без електропостачання.


Також знищено безпілотник літакового типу в Бєлгородській області. Постраждалих і руйнувань немає.


Доповнено: У Міноборони РФ заявили, що нібито вночі ППО знищила чотирнадцять безпілотних літальних апаратів і чотири тактичні ракети "Точка-У" над територією Курської області.


Ще шістнадцять БПЛА було збито над територією Воронезької області та три БПЛА - над Бєлгородською областю.


І по одному безпілотнику знищено над територіями Брянської та Орловської областей.