11 серпня 2024 08:09

"Бешикташ" відмовився від трансферу К'єзи через "нераціональні" запити гравця та "Ювентуса": "Інтереси клубу важливіші за імена"

"Бешикташ" повідомив про відмову від придбання Федеріко К'єзи з високої вартості.

«В останні дні ім'я гравця «Ювентуса» Федеріко К'єзи часто пов'язують із «Бешикташем», і це обговорення продовжується. Так, це правда, що ми цікавилися ним близько 10 днів. У рамках нашої прозорої комунікації хочу зазначити, що гравець вимагає зарплату у розмірі 9 мільйонів євро, а його клуб – трансферну суму 15 мільйонів євро.

Нині у цьому беруть участь 7 клубів. Ми зробили свою пропозицію, але їх запити не дуже раціональні і виконати їх досить складно. Ми зобов'язані діяти обережно, щоб не допустити ще однієї помилки, яку клуби іноді роблять. Інтереси «Бешикташа» набагато важливіші за імена гравців.

Тому на сьогоднішній день К'єза більше не є нашою метою. Ми розуміємо свої недоліки. Нехай наші вболівальники будуть спокійні, ми старанно працюватимемо до останнього дня трансферного вікна. Ми маємо намір запросити до команди тих, хто боротиметься за «Бешикташ» до останньої краплі поту», – заявив віце-президент клубу Хюсейін Юджель.