10 серпня 2024 22:24
8

Андрій ШЕВЧЕНКО: "Це було дуже успішне літо для нас"

Президент УАФ Андрій Шевченко в інтерв'ю в українському домі Volia Space у Парижі оцінив виступ збірної України U-23 на Олімпіаді-2024, а також загалом успіхи українських збірних цього літа.


– Вам не вдалося вийти зі складної групи, але вже сама кваліфікація – це велике досягнення.


– Якщо ми подивимося на результати команди, то маємо сказати, що це було дуже успішне літо для нас. Те, що ми були представлені на всіх турнірах цього літа – це вже величезне досягнення.


І, звичайно ж, олімпійська команда, яка кваліфікувалася – це була одна команда, а команда, яка представляла Україну тут – трохи інша. Деякі гравці не можуть покинути клуб через складні правила між ФІФА, УЄФА та Олімпійським комітетом. Але ми намагаємося показати найконкурентнішу команду.


Я особисто був присутній на другій грі проти Марокко. Це була чудова гра, ми на останній хвилині забили переможний м'яч. Думаю, ми можемо сказати, що це була дуже гарна, дуже цікава гра нашої команди.

До останніх хвилин все було цікаво, все залежало від результатів останньої гри. Тому я думаю, що ці змагання були для нас добрими, – сказав Шевченко.

Цього року 4 футбольні збірні України різного віку брали участь у фінальних частинах турнірів.

Вроде ж не боксер.
нє ну прикол, про*бати Румунії 3:0 та виліт з ЧЕ після групового етапу + про*бати Іраку на Олімпіаді та виліт після групового етапу.. успіх??.. Миколайович припиняй..
Успішними були кваліфікації. А літо, то цілковите розчарування та усвідомлення того, що единою успішною "збірною" в Україні, на даний момент, є ЗСУ.
Більш-менш успішним можна назвати тільки виступ команди під тренерством Д. Михайленка. Всі інші навіть з групи не вийшли. Інакше, за логікою Шевченка, можна у фінальних турнірах програти всі матчі з розгромними рахунками і все одно вважати це великим успіхом?
Сховати
Africanda-S, Та й теж, пощастило що італійці до останнього тут вирішили свої питання (навідміну від Аргентини та Бельгії) і виставили резерв. А з основними конкурентами зіграли не надто вдало.
Спорное утверждение
в чём?
Програли усе, що могли, і це "успішне літо"?! На жаль, великим розумом Шева ніколи не відзначався.