10 серпня 2024 18:00

"Наполі" вирішив придбати Лукаку до початку чемпіонату та вiдходу Осімхена

"Наполі" хоче придбати форварда "Челсі" Ромелу Лукаку до відходу нападаючого команди Віктора Осімхена, пише Sport Mediaset.


Президент неаполітанців Ауреліо Де Лаурентіс вирішив навести 31-річного Лукаку, якого хоче новий головний тренер Антоніо Конте, перед початком чемпіонату 18 серпня. "Наполі" вже погодив з Ромелу 3-річний контракт на 6 мільйонів євро на рік, тепер залишилося домовитися з "Челсі". Італійці хочуть заплатити 25 мільйонів євро+бонуси, а англійці хочуть 40. Також розглядається варіант із орендою з правом викупу за 27-30 мільйонів євро.


У той же час "Наполі" не збирається продавати 25-річного Осімхена за менш ніж 100 мільйонів євро. Його перехід до «Челсі» вже неможливий, тому Віктор чекає на «ПСЖ», також має можливість перейти в один із клубів Саудівської Аравії. Форварда не буде викликано на матч Кубка Італії проти «Модени».

Разом із Конте Лукаку провів 95 матчів та забив 64 голи. Це найбільша кількість м'ячів Ромелу під керівництвом одного тренера, хоча з Роберто Мартінесом, Жозе Моурінью та Аріелем Якобсом він зіграв більше ігор.