10 серпня 2024 13:46

"Яскраво дебютував за "Динамо", але пропав з виду". Відомий тренер згадав про втраченого таланта – де він зараз грає

Тренер збірної вільних агентів В’ячеслав Богодєлов в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, хто з зірок виступав за його команду.


«За нашу команду грав Олександр Алієв. Ми й Максима Шацьких кликали! Він, правда, за нас так і не зіграв, бо турнір на штучному покритті проходив – був ризик рецидиву старої травми. Вова Гуменюк, який виступав у збірній України, Таврії та Металісті, теж приїздив та грав за нашу команду».

Окремо фахівець зупинився на втраченому таланті Динамо Євгену Чумаку.

«Чумак так яскраво дебютував за Динамо, зіграв у Лізі Європи, а потім кар’єра пішла на спад, на жаль. Я йому пропонував один клуб, але він обрав інший варіант. Надалі опинився в Узбекистані й пропав із виду. Навіть не знаю, де він зараз. Футболіст хороший, але щось не склалося», – сказав Богодєлов.

Нагадаємо, що 28-річний Чумак є вихованцем Динамо, якому належав з 2008 по 2016 рр. За першу команду провів сім матчів та забив один гол;


В липні він поповнив лави ОшМУ-Алдієр з Киргизстану, підписавши угоду до кінця року. Першу половину сезону 2024 півзахисник провів в італійській Серії D (четвертий дивізіон) за клуб Агрополі.