10 серпня 2024 12:27

Богдан ЛЄДНЄВ: "У "Поліссі" дуже багато хлопців з якими я грав не тільки в "Дніпрі-1", а й в "Динамо" та "Зорі"

Новачок "Полісся" Богдан Лєднєв поділився першими емоціями від перебування в складі команди, розповів про свій поточний стан та вибір ігрового номеру.


– Богдане, дуже незвично вас бачити в зеленій формі, з емблемою вовка. Як вам? Пасує ця форма?

– Я гадаю, що так. Це мій колір. Емоції позитивні, тому що коли бачиш, що в країні є щось таке масштабне і амбітне, про що всі говорять, то теж хочеться бути частиною цього всього процесу.

Уже з усіма познайомився, всі дуже добре прийняли. Я радий з усіма познайомитися, тут дуже хороша атмосфера. Чудово, що тут дуже багато хлопців з якими я грав не тільки в "Дніпрі-1", а й в "Динамо" та "Зорі". Практично з усіма я був знайомий, повторюсь: атмосфера чудова.

– Які враження залишилися від побаченого на базі "Полісся"?

– Я дуже багато чув про це, але коли побачив наживо… Дійсно, я в Україні такого не бачив.

– В якій формі нині перебуває Богдан Лєднєв?

– Я підтримував себе в хорошому тонусі, два дні я вже тренуюсь по програмі – тренери кажуть, що я в хороших кондиціях. Цілі в мене найвищі, тому що я бачу колектив, бачу як президент клубу на це все дивиться і, я думаю, що тут є все для того, щоб ми цим колективом здобули найвищі місця в чемпіонаті.

– Під яким номером буде грати?

– Під 30-им.

– Чому саме 30-ий?

– Чесно скажу, вибір був невеликим. Треба було трошки голову поламати, щоб обрати номер. Під цим номером якийсь час грав мій кумир – Мессі. Добре, що хоч 30-ий був вільним. Звичайно, хотілося б обрати 17-ий, бо я під ним все життя граю, але тут 17-ий заброньований надовго.