10 серпня 2024 08:23

Ерік тен Хаг: "МЮ за два сезони довів, що здатний обіграти будь-кого, перемігши "Ліверпуль" і "Сіті". Завдання – досягти стабільності у матчах проти команд нижчого класу"

Ерік тен Хаг поділився планами "Манчестер Юнайтед" на новий сезон.


Головному тренеру манкуніанців перед матчем проти «Манчестер Сіті» за Суперкубок Англії поставили питання про те, як команда виступатиме в АПЛ.

«Ми також боротимемося за перемогу у Кубку Англії та Кубку ліги. Це показує, що ми конкурентоспроможні та здатні обіграти будь-якого суперника. В останні два сезони ми це довели.

Ми обіграли Ліверпуль, обіграли Манчестер Сіті. Наше завдання – досягти стабільності у матчах проти команд нижчого класу, щоб набирати очки. Хоча я не думаю, що у лізі є команди нижчого класу. У цьому аспекті інші клуби випереджають нас, і ми повинні наздоганяти їх.

Ми вже знаємо, що здатні обіграти "Сіті". І ця віра не зникне, вона не залежить від результату суботнього матчу.

Кубок Англії – це найважливіша подія. Але ми у будь-якому разі хочемо перемогти, і ми показали, що здатні обіграти «Сіті».

Ми не хочемо ризикувати гравцями та втрачати їх надовго. Це те, що ми маємо винести з минулого сезону, коли йдеться про регулярну втрату футболістів через травми. Гравці мають бути доступними», – сказав головний тренер «МЮ».