9 серпня 2024 21:04

Антоні про новий сезон у МЮ: "У мене багато цілей, записую їх. Ви почуєте моє ім'я у зв'язку з голами та асистами, будьте впевнені"

Антоні розповів про роботу над собою напередодні нового сезону.


Так, щоб спробувати покращити виступи, гравець «Манчестер Юнайтед» та його партнерка Розілен вигадали записувати його цілі на сезон.

«У мене багато цілей, деякі я записую для себе, багато хто з них стосується нового сезону. Я нещодавно цим займаюся, але цього сезону робитиму це набагато частіше. Потрібно робити це перед кожною грою.

Завжди пишу на папері вдома. Зазвичай я беру записи з собою, але якщо залишаю їх удома, то завжди прошу дружину надіслати мені їхню фотографію.

Є багато речей, які я докладно записую: скільки ударів я повинен зробити за матч, те, що я не можу втратити м'яч, що мені потрібно забивати голи та робити результативні передачі, успішно здійснювати паси та дриблінг, а також грати у захисті та працювати над правою ногою. У мене багато цілей.

Будьте впевнені, ви почуєте ім'я Антоні у зв'язку з голами та результативними передачами», – сказав вінгер «Манчестер Юнайтед».