9 серпня 2024 20:35

Олег ШАНДРУК: "Ми з великою повагою до "Динамо" сьогодні вийшли з перших хвилин"

Головний тренер «Вереса» Олег Шандрук прокоментував поразку від «Динамо» (1:2).


– Два різні тайми. Чому так? Перерва була гарячою?


– Я би не сказав, що гарячою. Ми навпаки десь трішки заспокоїли хлопців. На жаль, ми не було мужніми в перші 45 хвилин.


– А чому?


– Розумієте, психологія… Я думаю, нам потрібно трішки часу, щоб поспілкуватися з хлопцями і зробити аналіз гри, почути їх. Тому що важливо з такими суперниками як «Динамо» грати максимально сміливо, при цьому розраховувати десь, як сьогодні, на певну вдачу та гру нашого першого номера, який сьогодні зробив багато сейвів. І, в принципі, завдяки цьому ми ще мали інтригу до кінця матчу. Ми були сміливіші в другому таймі, і виглядали ефектніше.


– Два пропущені м’ячі – це наслідки вимушених ротацій в захисті у зв’язку з кадровими втратами?


– Так, ротації завжди не додають надійності. Але в нас грали гравці, які, в принципі, в своїх позиціях грають. Один Вовченко, але це не нова для нього позиція. Він у своїй кар’єрі мав досвід гри лівим захисником. Тому я би не хотів усе на ротацію в захисті списувати. Ще раз хочу сказати, моя думка: ми з великою повагою сьогодні вийшли з перших хвилин до «Динамо» Київ.


– Здається, ви навіть пропустили, як забивав Шарай.


– Так, я не бачив цей момент.


– Вже встигли подивитися?


– Ще ні. Переодягався, бо промокли речі.


– Казали, що дебюту новачка Луана не буде.


– Гра так складалася… Ми знаємо, що в нас не вистачало конкуренції в лінії нападу, тому сьогодні десь ризикували. Але цей ризик був виправданий. Йому потрібно швидко адаптовуватися. Команда програвала. Думаю, що на сьогодні це було правильне рішення.


– Як вам новачок у дії?


– Достатньо кваліфікований гравець. Він точно нам допоможе в цьому сезону, він це показав на кількох тренуваннях. Сьогодні в грі було видно, що це гравець з хорошими якостями для нашої команди.