9 серпня 2024 13:52

Фанат упіймав унікальну колекційну карту Topps з Роналду та Мессі у звичайному наборі за 27 фунтів – він може продати її більш ніж за 100 тисяч

Британський фанат Райан упіймав унікальну картку Topps з автографами Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі.


Цього року американська компанія Topps, яка випускає колекційні карти, створила спеціальну картку для набору Topps Chrome UEFA Club Competitions. На ній зображені два найкращі футболісти Ліги чемпіонів – Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі – та їхні підписи. Це єдина карта, яка може випасти зі звичайного набору карток за 27 фунтів.


“Це був повний шок. Я навіть не підозрював, що це така цінна картка, поки не почав отримувати пропозиції на суму понад 45 тисяч фунтів протягом 30 хвилин після оприлюднення. Це були сюрреалістичні 24 години», – сказав Райан.

Колекціонер планує продати картку на спеціальному аукціоні Goldin, що проходить у Лондоні. Велика Британія. Оцінна вартість картки складає щонайменше 100 тисяч фунтів.


Фанат поймал уникальную коллекционную карту Topps с Роналду и Месси в обычном наборе за 27 фунтов – он может продать ее более чем за 100 тысяч