9 серпня 2024 13:23

Антоні про звинувачення в домашньому насильстві: "Все, через що я пройшов, позначилося на грі. Я виріс і подорослішав, це випробування зробить мене сильнішим у новому сезоні"

Антоні розповів, що пройшов через важкі випробування минулого сезону.


За словами бразильця, звинувачення у домашньому насильстві з боку його колишньої партнерки затьмарили його другий сезон у «МЮ».

Нагадаємо, у червні 2023 року колишня дівчина Антоні, Габріела Каваллін, звинуватила гравця «Манчестер Юнайтед» у домашньому насильстві та погрозах. Клуб усунув Антоні. Бразилець заперечував звинувачення: «Відносини були бурхливими, з образами, але я ніколи не застосовував фізичної агресії. Габріела змінює версії щоразу».


«Певно. Багато чого сталося за рік у моєму особистому житті. Подобається вам це чи ні, все, через що я пройшов, позначилося на грі. Це було дуже складно для мене та всієї моєї сім'ї, але я виніс уроки з усього цього. Я виріс і подорослішав.


Я вірю, що багато чого навчився завдяки цьому випробуванню. Я маю уроки з усього, що мені доводиться проходити, і розумію, що все можливо, якщо вперто добиватися того, чого хочеш. Я залишив минуле позаду, те, через що пройшов минулого сезону.


Були й добрі моменти. Виграний трофей у футболці «Юнайтед» – це справді важливо.


Я виріс і подорослішав завдяки цьому, і це зробить мене сильнішим у новому сезоні. Зараз я набагато зосереджений і готовий досягати великих цілей», – сказав вінгер «МЮ».