9 серпня 2024 10:40

Стала відома причина можливого зриву трансферу чемпіона Європи Меріно до "Арсеналу"

Центральний півзахисник "Реала Сосьєдад" та збірної Іспанії, чемпіон Європи - 2024 Мікель Меріно може не перейти в лондонський "Арсенал" через угоду "Ліверпуля" з іншим гравцем баскської команди Мартіном Субіменді. Про це повідомляє Noticias de Gipuzkoa.


За інформацією джерела, незважаючи на досягнуту угоду між лондонським клубом та гравцем, баски можуть зірвати угоду на фінальній стадії переговорів, якщо «Ліверпуль» виплатить суму відступних за іншого півзахисника басків та чемпіона Європи Субіменді, який нещодавно, як повідомлялося у ЗМІ, погодився на перехід у мерсісайдський клуб.

Зазначається, що «Реал Сосьєдад» не був готовий до відходу одразу двох гравців основи у півзахисті, тому може зірвати одну із угод.

Раніше повідомлялося, що «каноніри» близькі до завершення операції з трансферу Мікеля Меріно за €30 млн. + бонуси.

Минулого сезону Меріно взяв участь у 58 матчах у всіх турнірах за клуб та збірну, в яких він відзначився 10 голами та шістьма результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2025 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €50 млн.