9 серпня 2024 08:54

Вболівальники "Вікторії" - про "Кривбас": "Добре, що військові в Україні краще, ніж футболісти"

Чеські вболівальники задоволені перемогою у матчі з "Кривбасом", оскільки їм протистояв гідний суперник, який міг за інших обставин здобути впевнену перемогу над "Вікторією". Усі відзначають внесок у перемогу 16-річного футболіста, який зважився на дальній удар, забивши гарний гол та змусивши свою команду повірити в успіх. Чехи вважають "Кривбас" сильнішим суперником, ніж "Хартс", з яким вони можуть зіграти у наступному раунді кваліфікації, тому впевнені, що для виходу до групового етапу потрібно пройти українців, а шотландці вже не доставить проблем "Вікторії".


Parisek: Все добре, що добре закінчується. Тому що старт цього матчу був жахливим для "Вікторії". І все могло закінчитись набагато гірше для нашого клубу, якби не маленьке диво від Паноша.


Jindr: Цей гол був чудовий! Який удар, який гол! Цей малюк молодець, він урятував команду від провалу. Не думаю, що ми змогли б виграти, якби не дивовижний гол Паноша.


Ales: Ну, досить було не дати "Кривбасу" зіграти вільно і застосувати до них високий пресинг, як вони впали наче картковий будиночок. І це було не зовсім те, що мені зрозуміло, адже гру команди мали розібрати давно, а не робити аналіз у роздягальні. Вашулін забив гол, але в іншому він, мабуть, найгірший футболіст, який колись грав в атаці "Вікторії".


Kralik: Перший тайм був огидним у виконанні "Вікторії", "Кривбас" грав сильніше та заслужено вигравав до перерви. На щастя, другий тайм був чудовим. Радий, що у роздягальні тренерський штаб знайшов потрібні слова для гравців та надихнув їх на перемогу.


Trexler: "Спарта", "Острава", "Млада"... Я радий, що "Вікторія" не опинилася в цьому списку невдах. Чеські клуби дуже часто стали відчувати серйозні проблеми з не найсильнішими суперниками. Після першого тайму я мав відчуття, що "Вікторія" сьогодні теж не зможе нас порадувати. Добре, що вони таки змогли виправити ситуацію.


Ernest: "Кривбас" має хороших гравців у складі, але їх недостатньо багато, щоб грати на такому рівні. Це зіграло нам на користь. Якби у суперника було більше висококласних гравців, то він би нас сьогодні розгромив із непристойним рахунком.


Hroch: "Шахтар" грає за всю Україну. Більше там сильних клубів не лишилося. Що там казати, якщо один із найкращих клубів минулого сезону вирішив навіть не грати в єврокубках і вирішив завершити своє існування.


Michal: Якби українці грали у футбол і воювали однаково добре… То вони були б найкращими у Європі! Добре, що військові в Україні краще, ніж футболісти, інакше війна вже була б біля наших кордонів. На щастя для нас, футболісти "Кривбасу" явно не найкращі у своїй професії.


Kvassay: Чув таку думку, що українцям складно грати у футбол та вигравати, бо вони переживають через війну. Скажу трохи грубо, але ви або переживайте за війну і тоді не грайте у футбол, або виходьте на поле і не вигадуйте відмовки.


Zdenek: Кажуть, що тренер "Кривбасу" після початку повномасштабної війни пішов до армії і навіть побував на фронті. Поважаю таких людей, для яких честь та любов до країни – це не пусті поняття. Цікаво, як йому після такого працювати з футболістами, які явно не надто переживають за результат?


Baca: Думаю, що для "Вікторії" вже все вирішено у цьому протистоянні. Перший тайм був складним, але ми знайшли протиотруту від атак "Кривбасу". Не думаю, що вони зможуть нас знову здивувати у другому матчі.


Sedlak: Чомусь у "Вікторії" завжди виходять вдалі матчі з командами, які представляють східну частину Європи. Це вже якась приємна традиція нашого клубу. Гра із "Кривбасом" підтвердила це.


Rohla: Миттю тому "Вікторія" проводила огидний матч, а потім ми побачили цей гол… Повинен визнати, що Панош врятував команду і здивував суперника. Якби не цей диво-гол, то "Вікторія" сьогодні програла б "Кривбасу".


Pisko: Приводів для паніки поки немає, але хочу лише нагадати, що у 4-му попередньому раунді Ліги конференцій на нас чекає "Бетіс". Тому ми або проходимо "Кривбас" і на 99% опиняємось у Лізі Європи, або програємо українцям та на 99% прощаємось з єврокубками.


Tringela: Як на мене, то нічия була б справедливішим результатом цього матчу. Боюся, щоб наші футболісти не розслабилися надто рано і не повірили у свій вихід до наступного раунду. "Кривбас" – небезпечний суперник, не варто їх недооцінювати навіть після перемоги.


Ladinec: Ну, після першої половини матчу це був жах і страждання, а друга половина зустрічі була трохи кращою, але все одно мені не сподобалася гра "Вікторії". Є над чим працювати.


Vojta: Гідна ідея та сміливість дати шанс 16-річному Паношу. Спрацювала тренерська інтуїція. Якби не цей юний хлопець, то сьогодні все б закінчилося дуже погано для "Вікторії" і дуже добре для "Кривбасу".


Benes: Не поспішатиму хвалити команду, тому що "Кривбас" створив достатньо моментів для впевненої перемоги. Нам до певної міри пощастило, але не можу сказати, що це була легка перемога на класі.


Vaculik: Класика – "Вікторія" та "Славія" рухатимуться вперед у єврокубкових турнірах, набиратиму очки, а решта підтвердить, наскільки відчайдушно незграбний чеський футбол.


Oslanec: Матч складався із двох різних таймів. Перший вийшов конфузно-трагічним. На щастя, ми програли його лише з рахунком 0:1. Другий тайм – з великою кількістю моментів обох команд, красивими голами "Вікторії" і запам'ятається нашою перемогою. Але "Кривбас" не був гіршим, тому було б безглуздо їх недооцінювати перед матчем у відповідь.