9 серпня 2024 08:44

Оуен про АПЛ: "Сіті" може оступитися. Над ними висить розслідування, Пеп там не буде вічно. "Арсенал" навряд чи збавить оберти, вони знову будуть серйозними претендентами"

Майкл Оуен вважає, що «Манчестер Сіті» може поступитися в новому сезоні АПЛ.


«Манчестер Сіті» може лише сам віддати титул, але я думаю, що цього року вони можуть оступитися. Вони справді додали, коли це було необхідно, і показали неймовірний результат минулого року, але в якийсь момент їх настане невдача.


Коли інші претенденти стають сильнішими та досвідченішими, «городянам» буде важче, і я не виключаю, що це відбудеться цього сезону. Крім того, над ними висить розслідування [у справі про 115 фінансових порушень], і Пеп Гвардіола не буде там вічно. Цей сезон може стати для нього останнім.

Завжди є речі, які випробовують вас протягом сезону, і досі вони справлялися з цим, але щось може вибити їх з колії цього сезону. З урахуванням того, наскільки гарним був «Арсенал» минулого сезону, і без ознак того, що вони здадуть позиції з огляду на нові підписання, вони знову стають серйозними претендентами», – заявив колишній нападник «МЮ».