9 серпня 2024 08:08

"Барселона" направила покращену пропозицію по контракту Ніко Вільямсу

Президент "Барселони" Жоан Лапорта, який віддав пріоритет підписання Ніко Вільямса з "Атлетіка" і особисто очолив переговори, направив нову пропозицію про контракт на покращених умовах. Про це повідомляє Sport.es у соціальній мережі X (раніше Twitter).

За інформацією джерела, у керівництві каталонського клубу вважають, що ця пропозиція влаштує усі сторони. Подробиці потенційної угоди не розкриваються, проте в оточенні вінгера баскського клубу вважають, що Ніко має шанс опинитися в «Барселоні», незважаючи на те, що раніше повідомлялося, що переговори зайшли в глухий кут.


У баскському клубі переконані в тому, що Ніко Вільямс вирішить залишитися в клубі ще на один сезон, і готові запропонувати йому контракт на покращених умовах. Сам гравець приступив до тренувань з «Атлетиком» на тиждень раніше і записав відеозвернення до вболівальників клубу з Більбао, де сказав, що з нетерпінням чекає на початок сезону.


Минулого сезону Вільямс взяв участь у 48 матчах у всіх турнірах за клуб та збірну, у яких відзначився 10 голами та 24 результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €60 млн.