8 серпня 2024 19:08

Пепе про Євро-2024: "Я вірив, що ми виграємо його. У мене були сльози від усвідомлення того, що я не доставив цієї радості португальцям"

Пепе висловився про невдачу на Євро-2024.


Сьогодні колишній захисник "Реала", "Порту" та збірної Португалії оголосив про завершення кар'єри. У відеоролику, опублікованому в соцмережах, він поділився емоціями від чемпіонату Європи, що пройшов – цей турнір став для нього останнім на професійному рівні.

Збірна Португалії зазнала поразки від Франції в 1/4 фіналу (0:0, пен. 3:5). Після завершення гри Пепе заплакав.

«Це були сльози безсилля, бо я справді вірив, що ми виграємо цей чемпіонат Європи. Я мріяв, що ми виграємо – через наш склад, через гравців, які у нас були.

Як віковий гравець, я відчував пристрасть, з якою грали мої партнери по команді. Їхня робота була неймовірною. Це були сльози безсилля, бо я не виправдав очікувань португальців. Вони покладали на нас великі надії.

Тоді я відчував себе безпорадним. Але я дякую всім португальцям, які вірили в нашу команду. Ми, гравці, говорили, що у нас чудова команда, з відмінним настроєм. Усі умови для перемоги на чемпіонаті Європи було створено.

У мене була можливість виступити після тієї гри, і я сказав, що такий футбол. За чотири дні до цього ми зазнали величезної радості від серії пенальті, а того дня розбилася моя мрія про те, щоб у серії післяматчевих пенальті на своєму останньому турнірі подарувати радість людям, які так багато мені дали.

У мене були сльози від усвідомлення того, що я не приніс цієї радості португальцям», – сказав Пепе.