8 серпня 2024 16:44

Став відомий термін дискваліфікації польських суддів, які мали працювати на матчі "Динамо" - "Рейнджерс"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Польський футбольний союз (PZPN) відсторонив від роботи на три місяці двох арбітрів, які вкрали в нетверезому стані дорожній знак, повідомляється на сайті організації.


У вівторок арбітри з Польщі Бартош Франковськи і Томаш Мусял були відсторонені від роботи на першому матчі 3‑го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та шотландським «Рейнджерс». За даними видання TVP Sport, напередодні вночі троє чоловіків, включаючи Франковськи і Мусяла, були затримані поліцією за те, що в стані алкогольного сп’яніння вкрали дорожній знак. Після затримання чоловіків доставили до витверезника.

«Застосувати до них міру покарання у вигляді заборони на проведення футбольних змагань, організованих Польським футбольним союзом, з негайним набуттям чинності терміном на 90 днів», – йдеться в заяві PZPN.

Арбітром VAR і його асистентом на матчі «Динамо» Київ – «Рейнджерс» мали працювати поляки – Бартош Франковськи та Томаш Мусял відповідно. Однак у ніч перед матчем вони потрапили в гучний скандал. Близько 1:40 ночі за місцевим часом їх було затримано поліцією Любліна у нетверезому стані. У крові Франковського виявлено 1,7 проміле алкоголю, у Мусяла – 1,8 проміле.