8 серпня 2024 16:23

Екс-агент Мінгелья про Вільямса: "Непоганий гравець, але він забив всього 5 м'ячів минулого сезону Ла Ліги. "Барсі" потрібні голи, а Ніко не бомбардир, як і Ямал"

Хосеп Марія Мінгелья вважає, що Ніко Вільямс не посилить «Барсу» належним чином.


– Ще одне із ключових імен – Ніко Вільямс. Чи потрібний він «Барселоні»?

- Ніко Вільямс - непоганий, досвідчений гравець, але "Барсі" потрібні голи, а Ніко не бомбардир. Минулого сезону він забив лише п'ять голів у Ла Лізі. Це не означає, що він поганий гравець, але не бомбардир.

Великими були склади «Барси», у яких були чудові бомбардири. Левандовськи більше не має тієї гольової легкості, яка була в нього раніше. "Барса" виграла Ла Лігу, здобувши багато перемог з рахунком 1:0, а це означає, що команді не вистачає голів. Минулого року ми нічого не виграли. Потрібно більше забивати.

- Чи влаштує вас атака з Вільямсом та Ямалем?

- Мені подобаються нападники, які вирішують результати матчів. Ламін – феномен для свого віку, але скільки голів він забив цього сезону? Він дуже молодий і на нього не можна покладати таку відповідальність. Наберіться терпіння, нехай він росте.

Він, безумовно, стане ключовим гравцем, але ставити за ним непрацюючий склад ризиковано. Він забив п'ять голів у Ла Лізі проти таких команд, як Кадіс, Гранада... Він обдарований технічно, але, як і Ніко, він не бомбардир, – сказав колишній агент.