8 серпня 2024 08:45

Лапорта особисто зайнявся переговорами щодо трансферу Ніко Вільямса

Президент "Барселони" Жоан Лапорта віддав пріоритет підписання Ніко Вільямса з "Атлетіка" і особисто очолить переговори з гравцем після невдачі спортивного директора Деку. Про це повідомляє іспанське видання Sport.es.


За інформацією джерела, Лапорта розпочне переговори з представниками Вільямса після того, як повернеться зі США, де каталонська команда перебувала у рамках передсезонних зборів.


Також Topskills Sports UK у соціальній мережі X (раніше Twitter) зазначає, що президент «Барселони» вже звернувся до компанії, яка надасть їм 80 млн. євро для підписання Ніко Вільямса.


Раніше повідомлялося, що переговори між «Атлетиком» та «Барселоною» зайшли у глухий кут. У баскському клубі переконані в тому, що Ніко Вільямс вирішить залишитися в клубі ще на один сезон, і готові запропонувати йому контракт на покращених умовах. Сам гравець приступив до тренувань з «Атлетиком» на тиждень раніше і записав відеозвернення до вболівальників клубу з Більбао, де сказав, що з нетерпінням чекає на початок сезону.


Минулого сезону Вільямс взяв участь у 48 матчах у всіх турнірах за клуб та збірну, у яких відзначився 10 голами та 24 результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €60 млн.