7 серпня 2024 22:48

Тренер "Вікторії: "Вернидуб працював у Молдові, і після початку війни він вступив до лав ЗСУ. Я його дуже поважаю"

Головний тренер "Вікторії" Плзень Мирослав Коубек провів пресконференцію перед першим матчем третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи 2024/25 проти "Кривбасу".


- Чи всі гравці готові до матчу?

- Так, у нас дуже багато травмованих футболістів. Але всупереч цьому ми здобули дві перемоги в перших трьох матчах чемпіонату Чехії та рухаємось далі.


- Юрій Вернидуб відзначав деяких гравців "Вікторії". А кого ви можете виділити в складі "Кривбасу"?

- Звісно, ми знаємо кожного гравця "Кривбасу", адже розбираємо їх та готуємось. Але виділяти когось я не хочу.


- Чи побачимо ми таку ж гру як в спарингу на зборах в Іспанії?

- За основу ми брали також і цю гру. Але пройшло багато часу, "Кривбас" змінився. Ми дивились гру проти "Чорноморця" і розбирали також її.


- У спарингу проти "Кривбасу" в Іспанії було дуже багато карток, гра була жорсткою. Чи очікуєте такої ж гри?

- "Кривбас" - гарна команда, добре технічно оснащена. Але і ми підсилились за цей час. Завтра на обидві команди очікує важкий поєдинок. Подивимось, якою буде гра у підсумку.


- Які є новини з лазарету команди?

- Сподіваюсь, Єдлічка встигне відновитись до завтрашньої гри. Також Валента вже розпочав силові тренування. Згодом ми побачимо їх на футбольному полі. Також чекаємо на повернення до гри Палуски.


- Юрій Вернидуб сказав, що "Кривбас" грає для народу України, який переживає важкі часи через війну. Вони дуже сильно вмотивовані. Чи враховуєте це?

- Так, хочу відзначити хоробрість та силу "Кривбасу". Вернидуб працював в Молдові, і після початку війни він вступив до лав ЗСУ. Я його дуже поважаю. Він - справжній чоловік та хоробра людина. Так, ми враховуємо цей фактор, що "Кривбас" дуже вмотивований.