7 серпня 2024 19:56

"Він вже зібрав речі. Не поїхав з поваги до Реброва": Вацко повідомив про конфлікт в збірній

Відомий журналіст Віктор Вацко поділився деталями конфлікту між головним тренером збірної України U-17 Юрієм Морозом та керманичем збірної України U-21, а також куратором напряму молодіжних збірних – Унаєм Мельгосою.


Після невдалого виступу збірної України U-17 на Євро-2024, журналіст Віктор Вацко розповів, що під час турніру відбувся конфлікт між головним тренером команди Юрієм Морозом та керманичем збірної України U-21, а також куратором напряму молодіжних збірних – Унаєм Мельгосою.


Причиною стало те, що Мельгоса втручався у тренувальний процес та керівництво командою у матчах.


Ось як на днях Мельгоса відреагував на питання про це під час підсумкової пресконференції УАФ.


«Коли команди U-17 і U-19 просять про якусь допомогу чи пораду, я завжди це роблю. Коли в них є певні сумніви, я можу дати пораду. Можу лишитися осторонь, якщо їм так краще. Усе, що ми робимо, — завжди для національної асоціації, а не для вибудовування якогось іміджу».

Журналіст прокоментував слова іспанця.

«Є слова Унаї, що Юрій попросив його допомогти, бо розумів, що не справляється. Але є слова Юрія, який в публічну площину не виходить, пресконференції не дає, звіт якого керівництво досі не знайшло часу заслухати».


Вацко заявив, що Мороз вже був готовий покинути розташування команди. І не зробив це лише з поваги до Сергія Реброва.


«За словами Юрія (те що він говорив своєму оточенню) він речі вже зібрав, щоб поїхати з фінальної стадії Євро, оскільки Унаї втручався в роботу. Не поїхав з поваги до очільника напрямку збірних Реброва. Цього я показати не можу, довести не можу», – сказав Вацко у програмі ютуб-каналу «Вацко Live».