7 серпня 2024 09:44

Нападник "Рейнджерс" Дессерс: "Усі бачили, що "Динамо" - дуже хороша команда в тактичному і технічному плані"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Нападник "Рейнджерс" Сіріл Дессерс прокоментував нічию з "Динамо" (1:1) у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.


"Я сподіваюся, що мій гол - дуже гарна заява, і він може змінити перебіг подій не тільки в цьому матчі, а й, сподіваюся, в найближчі тижні. Ми так старанно працювали, і, можливо, результати не одразу видно на полі, але було виконано багато роботи, і такі моменти, як цей, можуть переломити ситуацію.


Сподіваюся, тепер справи почнуть йти на нашу користь. Думаю, ви бачили, як гравці "Динамо" були незадоволені. Будемо сподіватися, що мій пізній гол змінить ситуацію в цьому двоматчевому протистоянні.

Усі бачили, що "Динамо" - дуже хороша команда в тактичному і технічному плані, тому нам довелося багато працювати, щоб не упустити жодного шансу, і я радий, що забив гол наприкінці і відвіз додому хороший результат.

Минулого сезону ми теж пропускали досить рано, але відігравалися. Я думаю, це багато що говорить про менталітет нашої команди. Ми не здаємося, ми продовжуємо йти вперед, навіть якщо це проти хорошої команди. Тільки з таким підходом ви можете бути винагороджені", - цитує Дессерса офіційний сайт "Рейнджерс".