7 серпня 2024 08:32

Тренер "Рейнджерс" Клеман: "Бущан - голкіпер національної збірної, а "Динамо" - команда з багатьма якостями"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер "Рейнджерс" Філіп Клеман прокоментував нічию з "Динамо" (1:1).


"Дессерсу не щастило перед його голом, він кілька разів вдало завершував, але голкіпер зробив кілька хороших сейвів. Він - голкіпер національної збірної, а "Динамо" - команда з багатьма якостями. Я думаю, що на етапі реконструкції, на якому ми перебуваємо, і те, що демонструють гравці, знову є кроком вперед, якого я хотів, і це дійсно важливий результат.


Я сподіваюся, що вболівальники так сильно підтримають цих гравців, і наступного тижня вони зроблять стільки шуму, що з "Хемпдена" злетить дах. "Динамо" – дійсно хороша команда, вони грають разом 4-5 років, тому у них багато автоматизму. Я дуже задоволений тим, як моя команда реагує вже за цей короткий час разом, щоб зробити багато все правильно.


Звичайно, ми можемо зробити кілька речей ще краще, і саме над цим ми будемо працювати на наступному тижні до наступної гри, але у нас також є гра чемпіонату між ними. У динамівців були вільні вихідні перед цією грою, і ви бачили в кінці, вони фізично боролися, тому мені цікаво, чи збираються вони грати у вихідні чи ні. Мможливо, ні, але ми виконаємо свою роботу по-своєму.

Дуже важливо, що в певні моменти ми справді добре пресингували, але в моменти ми цього не робили, тому нам потрібно було покращити це. У другому таймі було набагато краще, ми більш спокійно тримали м’яч і тримали кращий огляд. Ми занадто легко втратили кілька м’ячів у першому таймі, і "Динамо" отримало перехід. Вони смертоносні в цьому з великим темпом і високою якістю.

Нам потрібно було знайти відповідні місця. Зі свіжими гравцями, які виходять, вони можуть змінити ситуацію, коли інші гравці втомлюються за іншу команду, і це менталітет, який нам потрібно відтворити. Минулого сезону ми це зробили, але нам потрібно відтворити з усією командою разом, що це спільна робота. Іноді один починає, іноді інший, але всі вони виконують свою роботу, і вони йдуть важко", - цитує Клемана офіційний сайт "Рейнджерс".