6 серпня 2024 14:08

Виключили із заявки на ЛЄ та готові розірвати контракт: колишній вінгер "Динамо" розчарував топ-клуб Греції

Колишня зірка Динамо Беньямін Вербич найближчим часом має змінити свою клубну прописку. В Греції розповіли, чому словенець залишає Панатінаїкос.


Беньямін Вербич перейшов із Динамо у Панатінаїкос влітку 2022 року, однак не зміг виправдати покладених на нього сподівань і тепер має залишити команду.

Про це повідомило видання грецьке Sport24 відзначивши, що «хрест» на 30-річному вінгері поставив особисто головний тренер афінців Дієго Алонсо. Його навіть виключили із заявки на кваліфікацію до Ліги Європи.

Наразі усі сторони розуміють, що найкращим рішенням буде розлучитися. Клуб і словенський футболіст провели зустріч, на якій з абсолютним взаєморозумінням дійшли до цього. При цьому Беньямін відмовився переходити в турецький Газіантеп.

Але найбільш ймовірним напрямком для Вербича все одно залишається Туреччина, тому що саме клуби з цієї країни здатні виконати усі фінансові вимоги гравця.

Сам же Панатінаїкос не буде чинити опору відходу Беньяміна, особливо враховуючи, що його контракт спливає влітку 2025 року.

Вербич провів за грецький гранд загалом 58 матчів, забив сім голів і віддав дві результативні передачі.
За Динамо він грав з 2018-го по 2022 рр.: 121 поєдинок, 37 м'ячів і 12 асистів.