6 серпня 2024 09:35

"Вони набагато краще за нас". Тренер "Партизана" розхвалює "Динамо" після поразок від киян в матчах кваліфікації ЛЧ

Головний тренер сербської команди Александар Станоєвіч прокоментував поразки від Динамо у матчах 2-го туру кваліфікації Ліги чемпіонів.


"Чому в Сербії здивовані результатами двох матчів? Динамо набагато краще за нас. Більшу частину другого матчу вони грали на другій передачі і все одно виграли 3:0. Технічно та тактично вони були на голову вищими. Ми не могли наздогнати їх темп. Ми легко пропускали голи. Вони були швидшими й сильнішими за нас.


Динамо – серйозний клуб. Вони не входять до п'ятірки найкращих ліг Європи, але за своїм рівнем мають бути там. Люди говорять про нашу велику історію і про те, як ми повинні конкурувати з ними, але це слова. Ми були зовсім незрілими стосовно клубу рівня Динамо", – цитує Станоєвіча The Rangers Review.

Нагадаємо, у 2-му турі кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо у двох матчах розгромило сербський Партизан з загальним рахунком 9:2. Матч-відповідь між Рейнджерс і Динамо відбудеться у вівторок, 13 серпня. Перша гра пройде 6 серпня у польському Любліні і розпочнеться о 21:00 за київським часом.


Фото: partizan.rs