5 серпня 2024 23:19

Журналіст: "Динамо" зараз веде змагання за великі гроші у раунді плей-оф та груповій стадії Ліги чемпіонів"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на півфінальний матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Рейнджерс».


- З огляду на те, як кияни зіграли проти «Партизана» (9:2) у попередньому раунді кваліфікації, я дуже вірю в те, що їм вдасться пройти шотландський бар’єр.

«Динамо» Київ уже забронювали за собою місце в груповому етапі Ліги Європи, а зараз йде змагання за Лігу чемпіонів, за великі гроші у раунді плей-оф та груповій стадії.

Якщо говорити загалом про «Рейнджерс», то цю команду тренує Філіпп Клеман, тренер досить досвідчений, вдало працював у «Брюгге» та «Монако». Але зірок в команді особливих нема. Кияни ж зараз перебувають у дуже хорошій формі, тому я сподіваюся, що їм до снаги реалізувати свій потенціал проти шотландців.
У першому матчі, який пройде в польському Любліні, я вірю в перевагу «Динамо» Київ. Я думаю, що кияни будуть більше контролювати м’яч, володітимуть ініціативою, не дозволять опоненту реалізувати власні можливості.


Для шотландців головне завдання – це не допустити поразки перед домашнім матчем. Все ж, «Динамо» має знайти свої шанси забити і перемогти. Не очікую на багато забитих м’ячів, поставлю на мінімальну перемогу киян з точним рахунком 1:0.