5 серпня 2024 22:49

Титульний спонсор МЮ Snapdragon хоче набути права на назву "Олд Траффорд" або нового стадіону клубу

Титульний спонсор "Манчестер Юнайтед" хоче отримати права на назву стадіону.


Компанія Snapdragon зацікавлена у покупці прав на назву «Олд Траффорд» або нового стадіону, збудованого замість нього. Американська технологічна компанія також хоче, щоб клуб вперше вирушив у турне Індією.

"Олд Траффорд" - це "Олд Траффорд", він завжди повинен залишатися "Олд Траффорд". Але якщо до нього якимось чином буде прив'язаний бренд, назва може трохи змінитися.

Ми дуже тісно співпрацюємо з командою над переосмисленням «Олд Траффорд» та «Керрінгтона» [тренувальної бази] з погляду технологій та інновацій. Отже, якщо це призведе до чогось більшого, для нас цей крок може мати сенс. До речі, це [титульне спонсорство] коштує недешево, але ми завжди шукаємо можливості», – сказав маркетинговий директор Snapdragon Дон Макгуайр.

Компанія Snapdragon стала титульним спонсором «Юнайтед» минулого літа – сторони уклали контракт на 3 роки та 225 мільйонів доларів.

Раніше стало відомо, що Манчестер Юнайтед розглядає варіант з будівництвом нової домашньої арени на 100 000 глядачів за 2 млрд фунтів. За інформацією ESPN, рішення не буде ухвалено до кінця року.