5 серпня 2024 22:23

Тренер "Рейнджерс" Клеман: "Динамо" дуже сильне у контролі м’яча та створенні комбінацій"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер "Рейнджерс" Філіпп Клеман поділився очікуваннями від першого матчу в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів з "Динамо".


"Оскар Кортес не поїхав на гру, він пропустить приблизно 4-5 тижнів після обстеження. У нього було справді нещасливе падіння з підвернутим коліном, це прикра травма після зіткнення. Він буде важливим гравцем у майбутньому для нашого клубу. Це удар, але це частина футболу для кожного клубу. Нам потрібно зосередитися на швидкій реабілітації. Якість нашої реабілітації краща, ніж минулого сезону, тому ми знаємо, що він повернеться ще кращим. Робін Проппер у формі, але він мав кілька напружених днів поза полем, які йому довелося провести після прибуття до Шотландії зі своєю родиною.


У нас є чотири дійсно важливі ігри, щоб пройти кваліфікацію, але вся наша увага зосереджена на першому матчі завтра. Нам потрібно бути на найвищому рівні в чотирьох іграх, щоб пройти кваліфікацію. Я вважаю, що у нас є всі якості, щоб це зробити, але потрібно використовувати свої моменти. Ментально ми готові. Йдеться про віру у свої якості та наполегливу роботу. Працюємо над структурою, щоб ми могли грати з м’ячем і без нього.

Ми зробимо все, щоб вийти в Лігу чемпіонів. Щвичайно, Ліга Європи – це сильний рівень, але всі хочуть вийти в Лігу чемпіонів. Це найбільша "сцена" у світі. Ці ігри відрізняються від ігор в чемпіонаті Шотландії. "Динамо" дуже сильне у контролі м’яча та створенні комбінацій. Це інший стиль гри, тому це цікавий виклик для гравців", - цитує Клемана офіційна сторінка "Рейнджерс" в X.