5 серпня 2024 21:22

Пеллегріні про "МанСіті": "Одна з двох найкращих команд у світі разом із "Реалом". Клуб продовжує зростати, вони дуже амбітні та знають, як розвивати футбол"

Мануель Пеллегріні поділився спогадами про роботу в Манчестер Сіті.


Чилійський фахівець очолював команду з 2013 до 2016 року.

«Це був не той «Манчестер Сіті», що сьогодні. У перший рік ми купили гравців, але другого не змогли посилити команду, тому що у нас було покарання від УЄФА. На третій рік ми покращили команду, купивши Рахіма Стерлінга та Кевіна де Брюйне.

Після цього «Сіті» продовжив вкладати багато грошей у хороших гравців, щоб команда стала кращою. Можливо, сьогодні, поряд із мадридським «Реалом», вони є однією з двох найкращих команд у світі.

Мій відхід не був проблемою. Я знав, що вони продовжать рости, бо вони дуже амбітні та знають, як розвивати футбол.

Коли ви працюєте з Чікі [Бегірістайном] та Ферраном [Соріано], ви знаєте, що вони не звільнять вас через пару результатів. Я знав, що доопрацюю свій контракт, вони дають вам більшу впевненість.

Клуб продовжував і продовжує зростати. Після мене були значні пропозиції, особливо в Італії, але з різних причин я не міг на них погодитися. Три роки у «Манчестер Сіті» було достатньо», – сказав головний тренер «Бетіса».