5 серпня 2024 19:02

Гуру офіційно звільнили з "Шерифа": відома причина відходу українського тренера

Відомий наставник Юрій Гура офіційно залишив посаду головного тренера молдовського Шерифа. Клуб вже знайшов заміну фахівцю, а також пояснив причину відходу українця.


Тренер Юрій Гура залишив посаду головного тренера Шерифа. Молдовський клуб та український наставник офіційно припинили свою співпрацю через сімейні обставини. На місце Гури було призначено Мислава Кароглана, останнім клубом якого був Хайдук.

Гура очолив Шериф наприкінці минулого сезону, коли вже було зрозуміло, що команда не зможе виграти титулу чемпіонату Молдови. У результаті Шериф фінішував другим, поступившись Петрокубу в шість очок.

У липні Шериф успішно пройшов перший кваліфікаційний раунд Ліги Європи, здолавши азербайджанську Зіру (0:1, 3:1), але потім поступився шведському Ельфсборгу (0:1, 0:2).

Цікаво, що після вильоту з Ліги Європи Шериф зустрінеться з Олімпією зі Словенії у Лізі конференцій, яка раніше обіграла Полісся.

Останній матч під керівництвом Гури відбувся в неділю: Шериф здобув перемогу над Буюканем із рахунком 2:0 у стартовому турі внутрішнього чемпіонату.