5 серпня 2024 18:50

"На Шапаренка мають види інші клуби". Журналіст висловився про майбутнє лідера "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє півзахисника «Динамо» Миколи Шапаренка.


«Моя думка, що «Галатасарай» – це швидше відволікаючий маневр. Можливо, там і є зацікавленість, але я думаю, що на Шапаренка види мають інші клуби. Зараз київське «Динамо» чекає, як складеться ця Ліга чемпіонів. Якщо вони пройдуть до ЛЧ, то я не впевнений, що Шапаренка будуть продавати. Тому що є шанс засвітити Шапаренка у Лізі чемпіонів та продати його набагато дорожче.


Гравець, який виступає у Лізі чемпіонів, на порядок вище підіймається у ціні. Але це ризик, тому що можна невдало зіграти і все може закінчитися не дуже добре. Я думаю, що Шапаренка все-таки притримають для участі в ЛЧ і вже після цього шукатимуть продаж. Якщо ж не пройдуть, то, звичайно, будуть розглядати варіанти.


Ми бачимо, що конкуренція в середині поля є достатньо серйозна, хтось з цих футболістів мусить грати, а хтось – на лаві запасних. Плюс зараз ще додасться Рубчинський, який так само буде вигризати своє місце в основі будь-чим і будь-як. Я думаю, що все буде залежати від того, як зіграють. Але у Шапаренка є можливість, скажемо так, при хорошій пропозиції поїхати за кордон. Давайте обережно скажемо так», – сказав Циганик.