5 серпня 2024 15:20

Сімеоне розповів про становище Жоау Фелікса в "Атлетико"

Головний тренер мадридського «Атлетико» Дієго Сімеоне висловився про ситуацію із крайнім нападником Жоау Феліксом. Раніше повідомлялося, що португалець хоче піти з клубу.

«Жоау Фелікс — гравець «Атлетіко Мадрид», і поки він в «Атлетіко», ми оцінюватимемо його за тим, як він працює, так само, як і всіх гравців у команді. Він провів хороший матч за ті 45 хвилин, які йому довелося зіграти проти «Хетафе» днями», — наводить слова Сімеоне журналіст Фабріціо Романо у соцмережі Х (раніше Twitter).


Зазначимо, що Фелікс вийшов у стартовому складі мадридської команди у товариському матчі з «Хетафе» та забив другий м'яч.


Нагадаємо, Жоау Фелікс минулого сезону провів у «Барселоні» на правах оренди. Минулого сезону нападник взяв участь у 54 матчах у всіх турнірах за клуб та збірну, в яких він відзначився 13 голами та сімома результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з мадридським клубом розрахована до літа 2029 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €30 млн.