5 серпня 2024 14:46

Сергій РЕБРОВ: "Не треба звинувачувати УАФ у війні між Платовим та агентами. Це війна між агентами та PASS"

Наставник збірної України Сергій Ребров розповів про нововведення, які плануються в структурі "жовто-синіх" та свого помічника Гліба Платова.


- Ми маємо дефіцитні позиції, але тому ми й працюємо. Намагаємося зробити з Шевченком структуру, в якій буде департамент скаутингу. Зараз у нас це є, але ті люди, які там працюють, працюють не тільки в УАФ.


Скаутинг – це дуже важливо. Чому раніше ми займалися натуралізацією бразильців? Тому що деякі позиції потребують іншої конкуренції. Щодо заявки, то я не можу сказати, що я щось змінив би.

Платів робив заміни замість мене? Хто це говорив чи бачив? Не треба звинувачувати УАФ у війні між Платовим та агентами. Це війна між агентами та Глібом. Я його дуже поважаю. Він працює дуже давно. Де працюватиму я, там буде і він. У якій ролі – я вирішу сам.

Якщо Федерація футболу запрошує тренера, то він приходить із командою. Я довіряю Платову. Він робить все, що мені потрібне. Вертикаль така: спочатку я, потім Мельгоса і потім Платов. Він дає нам інформацію і ми її використовуємо. Гліб розуміємо свою роль і нікуди не лізе. Він ніколи не скаже нічого зайвого. Ще раз скажу – це не війна УАФ. Це війна PASS та агентів. І це не моя проблема. Платов теж займається агентською діяльністю, а не лише аналітичною? Він працює в мене і виконує ту роботу, яку даю йому я. І робить її дуже кваліфіковано. Він залишиться у моєму штабі.