5 серпня 2024 13:36
5

"Навіщо Лунін віддав цю передачу на фланг? Тому що в "Реалі" від нього вимагають не просто вибивати м'яч уперед, але у нас не "Реал". Ребров про причини поразки від Румунії"

Головний тренер збірної України Сергій Реббров на сьогоднішній прес-конференції відповів на запитання щодо причин поразки від Румунії на ЄВРО-2024.

- Не треба виділяти одну гру. Я говорив гравцям і перед турніром, і після того, що він дуже швидкий. У ньому немає часу на якесь розгойдування. Немає часу, щоб вийти на матч та подивитися, як воно буде. Потрібно грати із першої хвилини. Не можу сказати, що ми програли Румунії за всіма показниками. Ми непогано грали, але пограли у деяких компонентах.

Ми контролювали м'яч, а маю всю статистику, але не створювали моменти і не завершували атаки. Це проблема. Ми робили багато відборів на чужій половині поля. Навіть більше, ніж топ-команди. Але ми не використали це. Чи не завершували атаки. У нас не було достатньо гравців, а штрафного суперника. Плюс у вирішальних моментах ми робили безглузді помилки. Якщо ми це робимо на своїй половині поля, то гравці так роблять у своїх командах. Наприклад, Лунін. Навіщо він вiддав цю передачу на фланг? Тому що у "Реалі" від нього вимагають не просто вибивати м'яч уперед, а намагатися знайти адресата на своїй половині поля. Але у нас не "Реал". Ми не можемо так гратись. Ми не маємо гравців такого рівня. Коли ми під пресингом, потрібно грати просто.


У цьому матчі ми робили помилки плюс не адаптувалися до оборони Румунії. Вважаю, що вони дуже компактно захищалися. Такий захист завжди важко розкривати. У всіх матчах наші лідери не показали свій найкращий рівень. У нас багато гравців виступають у топ-чемпіонатах, але вони не показали того, що показують там.


Я розумів, що такий матч, мабуть, був потрібен. Коли ми вийшли на Словаччину, то наші футболісти грали зовсім інакше. Футбол - це не лише голи та атаки. Важливо те, як ми реагуємо у перехідній фазі, коли отримуємо та втрачаємо м'яч. Проти Словаччини це була зовсім інша команда. Не знаю, чому ми зреагували тільки після сильного удару в голову. Ми проаналізували усі матчі. Зараз дуже важливо зробити висновки та рухатися далі.

"Ми контролювали м'яч, а маю всю статистику, але не створювали моменти і не завершували атаки. Це проблема". А чому? Можливо, головний тренер обрав таку тактику на гру? Катання поперек поля за для контролю м'яча. Нуль ударів по воротах у першому таймі. Натомість статистика супер. Згадався анегдот - лікар запитує: "Небіжчик пітнів перед смертю" - Пітніл. "Дуже добре".
Сховати
Но многим, судя по количеству "адвокатов" Реброва, все понравилось
...Сейчас очень важно сделать выводы и двигаться дальше...

Будешь уходить, не забуть эту фразу написать, и оставить следующему тренеру в конверте. Это эстафета, нельзя ее терять
Сховати
Terz, ти слину з рота прибери , бо коли ти пишеш ці комменти здається , що ти зараз нею незахлинешся
Сховати
SL1DE, да нет как раз, мерзко просто от коррупции, кумовства и непрофессионализма. Что имеет во всей стране, то и в футболе. И то, что один из моих кумиров Ребров остался на посту после этого Евро - абсолютно из той же оперы. Перечитал ваш пост, и расстроился за вас. Вы не поймете написанного