5 серпня 2024 08:42

Роберто МОРАЛЕС: "Склад "Динамо" значно краще збалансований, ніж рік тому, але до стабільності ще далеко"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на півфінальний матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Рейнджерс».

Шотландський елітний дивізіон завдяки своїм двом історичним лідерам добряче підріс в останні роки. «Джерс» ж пережили своє особисте падіння і тепер повернулися на вершину – 2021-гороку взяли чемпіонство, потім тричі поспіль були другими і ще у минулому сезоні взяли кубок країни.


По складу у Філіпа Клемана є сильні виконавці – колишній воротар збірної Англії Джек Батленд, лідер колективу і бомбардир попри свою позицію правий латераль Джеймс Генрі Травеньє , молодий дуже розумний і різноманітний опорник івуарієць Магомед Баба Діоманде. В атаці є валієць (діє з глибини) Томас Лоуренс і на вістрі нігерієць Сіріл Дессерс. У суботу почався сезон шотландської Прем’єр Ліги. «Джерс» грали у Единбургу проти сильного «Гартса» і той матч завершився з рахунком 0:0. Підопічні Клемана домінували і не реалізували свої шанси. Дуже добре матч провів атакувальний колумбієць 20-річний Оскар Кортес.

З «Динамо» ж усе більш менш зрозуміло. Тонус хороший. Склад значно краще збалансований ніж рік тому, прекрасно увійшов у гру Піхальонок. Але й до стабільності ще далеко.

Ставка – обидві команди заб’ють.