4 серпня 2024 23:03

Юрій ВЕРНИДУБ: "Завжди хочеться бути вище. Все можливо, яскравий приклад - "Лестер"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над «Чорноморцем» (1:0) в 1-му турі УПЛ.


- Непроста гра, перша в чемпіонаті. Розумів, що «Чорноморець» буде грати від оборони. У них також нелегкі часи, ми це розуміли. Грали 5-4-1, в пʼять захисників. Вони притискались до своєї штрафної, було нелегко зламати цю оборону. Але ми все ж забили і мали ще моменти.

Натомість могли пропустити: Хобленко влучив у поперечину, а після удару Бутка виручив Кліщук. Треба все проаналізувати, та зробити так, аби таких моментів біля наших воріт більше не траплялось. Є над чим працювати.

Попереду – важкий серпень. Після цієї гри вже згодом гра в Лізі Європи проти «Вікторії», а потім за два дні проти «Карпат» в УПЛ і так далі. Ротація? Подивимось. Команда готова до такого насиченого графіку, адже ми вибрали цей шлях і тепер не маємо права робити крок назад. Я впевнений у команді.

- Завдання на сезон – мінімум срібло?

- Завжди хочеться бути вище. Минулого сезону ми лідирували, і я хлопцям казав, чому ні? Все можливо. Яскравий приклад - «Лестер». Я завжди хочу більшого. Але хлопці повинні це розуміти, а також те, що захистити бронзу буде важче, ніж минулого року. Вірю в своїх хлопців, а там життя покаже, - сказав Вернидуб.