4 серпня 2024 22:53

Глава ВАР в Іспанії про справу Негрейри: "У тих, хто підозрював суддівську змову, з'явилися всі підстави так вважати. Арбітражний світ невинний і чекає на покарання винних"

Глава ВАР в Іспанії висловився про справу Хосе Марії Енрікеса Негрейри.


Наприкінці травня з керівництва «Барселони» було знято звинувачення у хабарництві під час виплат колишньому віце-президенту технічного комітету суддів. Проти задоволення апеляцій, які подавали під час розгляду каталонці, виступали Ла Ліга та «Реал».

«Арбітражний світ з нетерпінням чекає, коли суддя винесе вирок, і винні зазнають максимально суворого покарання. Кожна хвилина, яка проходить без оголошення вироку, завдає величезної шкоди всьому суддівському світу, який абсолютно невинний.

Ті, хто раніше вважав, що існує суддівська змова проти їхніх інтересів, тепер мають підстави так думати. Моє покоління і нинішнє, мінімально наближене до Негрейри, не винні в тому, що хтось, ймовірно, був корумпований – насамперед ми були і залишаємось чесними.

Краще винести вирок якнайшвидше, виправдати весь персонал і суворо судити всіх, хто, ймовірно, брав участь у цих подіях», – сказав Карлос Клос Гомес.