4 серпня 2024 19:03

Кухаревич - про повернення до "Хіберніана": "Мені потрібно регулярно грати у футбол"

Український нападник Микола Кухаревич розповів, чому вирішив перейти у шотландський "Хіберніан" на правах оренди зі "Свонсі". Гравець вже виступав за "Хіберніан" у сезоні 2022/23. Тоді нападник забив 5 голів та віддав 1 асист у 15-ти матчах чемпіонату Шотландії.


"Я такий щасливий бути тут. У мене залишилися хороші спогади звідси, і я готовий почати знову.

Мені було приємно почути, що Хібс хоче мене повернути, і я подумав, що це хороша можливість для мене. Я хотів, щоб цей крок відбувся якомога швидше.

У нас були хороші розмови з тренером Девідом Греєм. Він був однією з головних причин, чому я сюди приїхав. Я знаю, хто він, який він як людина і як професіонал. Я хотів працювати з ним знову.

Мені потрібно регулярно грати у футбол. Я відчував себе таким щасливим, коли грав тут. У мене був хороший зв'язок з уболівальниками та командою. Все було чудово. У мене були ті хороші спогади, і я хотів би повторити це знову.

Уболівальники неймовірні. Я отримав від них стільки повідомлень. Вони були ще однією основною причиною, чому я сюди приїхав. Я не можу дочекатися, щоб знову зустрітися з ними на стадіоні", - сказав українець.

За "Свонсі" у минулому сезоні Кухаревич провів 13 поєдинків та відзначився одним голом.