3 серпня 2024 14:55

"Буде новий чемпіон". Циганик зробив прогноз щодо того, хто виграє УПЛ

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» коментатор Ігор Циганик заявив, що київське Динамо та Шахтар будуть змагатися за чемпіонство, але, можливо, неочікувана команда буде на вершині турнірної таблиці.


«Найголовніше, що футбол є. Слід віддати належне футбольній спільноті, що за всіх негараздів зберегли чемпіонат та Кубок України. Я гадаю, що у нас буде новий чемпіон. Команда, яка може стати несподіванкою.

Динамо та Шахтар матиме дуже серйозну конкуренцію у боротьбі за чемпіонський титул. Я чекаю яскравих моментів та відкриттів. Та молодь, яка здобула досвід за два роки, набралася досвіду і може по-справжньому здивувати».

Журналіст оцінив трансферні кампанії, які провели українські гранди.

«Динамо провело гарну трансферну кампанію. Підписало найсильніших гравців, доступних на ринку. Щодо Шахтаря, я думаю, що основні трансфери команда зробила у попередні трансферні вікна».

Також Циганик поділився своїми думками щодо претендентів на єврокубкові місця.

«Мені цікаво спостерігати за вектором розвитку Полісся, особливо після невдалого старту у кваліфікації ЛК. Підбір виконавців, який вони мають, дозволяє на папері скласти конкуренцію навіть грандам.

Олександрія та Ворскла – приховані лідери у боротьбі за топ-4. Їм треба давати результат уже зараз, щоб не відпустити Кривбас та Полісся у великий відрив. Ротаню у третій сезон треба давати результат. Зоря конкретно постраждала минулого сезону, адже їм не вдалося заробити гроші у єврокубках. Не так просто буде Кривбасу та Поліссі, як здається. У Руху вже є збитий колектив, хороша команда», – сказав Ігор.