3 серпня 2024 10:52

Гюлер додав у фізичній силі та витривалості. У "Реалі" захоплені трансформацією гравця

У «Реалі» відзначили гарну форму та навички Арди Гюлера.


Як повідомляє Marca, партнери по команді були вражені та захоплені трансформацією 19-річного турецького півзахисника та особливо наголосили на його бажанні вдосконалюватися. Арда додав у фізичній потужності та витривалості, і це стало помітно вже у перші тижні передсезонної підготовки.

«Він справді хоче вчитися та вдосконалюватися. Його завершення і ліва нога неймовірні, все це помітили з першого тренування», – сказав хавбек Тоні Кроос, який завершив кар'єру.

Захисник "Реала" Лукас Васкес висловився про великий потенціал Гюлера.

«Минулого сезону він закінчив на найвищому рівні, він провів відмінний чемпіонат Європи. У нього великий потенціал, відмінне ставлення та величезне бажання вчитися, і це видно на полі. Впевнений, що цього сезону ми побачимо великі моменти від Арди», – сказав Лукас Васкес.

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті відзначив хорошу форму Гюлера та заявив про важливість наступного сезону для турка.

«Між лініями. Десятка. Також праворуч. На лівому фланзі він грає так само добре, як і в центрі або праворуч, але там він матиме більше можливостей для удару. Якщо ми гратимемо з трьома півзахисниками, він може бути одним із них.

Він приїхав у чудовій формі. Він добре тренувався у відпустці, зробив чудову роботу, бо приїхав у хороших фізичних кондиціях.

Тепер він потужніший, витриваліший і з тією ж якістю гри. Це буде важливий сезон з більш значущою роллю, ніж минулого року», – заявив тренер Карло Анчелотті.

Гюлер забив 6 голів у 12 матчах за «Реал» у дебютному сезоні. На Євро-2024 19-річний хавбек збірної Туреччини забив 1 гол і віддав 2 результативні паси у 5 матчах.